Waarom op les bij Katmeisje?

Waarom betaalde Online Cursussen terwijl er zo veel gratis is?
En waarom zou je bij mij een cursus volgen?

Heel simpel.

Ik heb gemerkt dat het meeste dat gratis is óók vrij onduidelijk is. Het is handig om in het Nederlands met een Engels programma te kunnen werken.
Daarnaast is het erg prettig als iemand je precies kan uitleggen wat het programma doet, of wat je er mee kunt maken. Dit geldt zeker voor de programma's Paint Shop Pro, Dreamweaver en Flash. Niet iedereen heeft een bekende in zijn of haar buurt om te helpen bij problemen.

Net als Progje's (afkorting van gratis software programma's) daar zijn er zoveel van, maar hoe werkt het en wat kun je er mee? Dit leer je als je kiest voor de extra download van kleine progjes uit de vroegere cursistenlist!

Vragen stellen aan iemand is altijd ideaal, en ondersteuning per email is daarbij een goede hulp. Persoonlijk en tóch privé. Voorbeelden en problemen van andere cursisten zijn een inspiratiebron om te bekijken.
En natúúrlijk is het gezellig en leerzaam.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden?
Klik dan terug naar de index en kies voor de Cursussen overzicht,en bekijk wat de verschillende cursussen inhouden en of er iets voor je bijzit.

De lessen worden stap voor stap duidelijk beschreven, en het resultaat stuur je op per email. Je lesgezelschap is een oranje "Leskat" die het logo is van alle lessen. Dit logo zorgt er ook voor dat de les er niet zo klinisch uitziet, en het is een kenmerk van mijn cursussen.

De sfeer is gemoedelijk, ik probeer iedereen individueel te begeleiden, soms wil je iets overslaan of juist extra uitleg, dat kan altijd!! Je noemt elkaar bij de voornaam, en de minimum leeftijd is vanaf ongeveer 16 jaar.
Je kunt altijd de antwoorden op de vragen van andere cursisten lezen.
De bedoeling is "kennisoverdracht" .... de creativiteit is van jezelf.
Het is verbazingwekkend en ontzettend stimulerend om resultaten te zien van je eigen werk of foto's.

Zeker om dat dan als een website aan vrienden en familie te kunnen laten zien. Geef het ook door aan bekenden, vrienden en familie. Je kunt je ook samen opgeven, en samen de cursussen volgen.

De kosten (want natuurlijk zijn die er) zijn berekend op het aantal uren werk wat het maken van de lessen kost, en de creativiteit om die te maken. De verzending van de lessen en de aanwezigheid achter de pc om per email
binnen 24 uur te reageren. Deze combinatie, mét antwoorden op je vragen is dan zéker niet duur. Al met al meer dan voldoende reden om eens één van de cursussen uit te proberen of aan te bevelen !

Heb je na deze uitleg nog vragen, mail me dan gerust!

Katmeisje.

Email