Progjes en extraatjes

 

De cursisten sturen alles in via de huiswerk groep, dit is 1 centrale groep, waar iedereen bij elkaar zit. De mogelijkheid is er ook om af en toe een kadootje te krijgen, wat altijd iets te maken heeft met de cursussen.
Het kan een programma zijn, of een les, of een link naar een interessante website. Ook zelf mag je dingen doormailen. (geen serials of illegale software)

Ook hebben de cursisten de standaard uitnodiging om een "Gastles" te verzorgen die zij zelf schrijven, of informatie die zij aanleveren waarvan een gastles gemaakt word. Deze les wordt dan gegeven en ondersteund binnen deze groep, maar de "schrijver" is ook vrij om deze op zijn of haar website te plaatsen. Op aanvraag.

Regelmatig is er een "Share-verzending" (zaken die doorgegeven mogen en kunnen worden) Onderling kunnen de cursisten ook van alles inzenden om te delen, of om te laten zien.

De cursisten hebben ook exclusief toegang tot speciale lessen, "Videotutorials" genaamd, waarbij er hobbylessen op vrijwillige basis gemaakt kunnen worden over uiteenlopende onderdelen. (Op aanvraag!)

Je kunt hier ook advies vragen als je zelf bezig bent met PSP of met DW of met Windows, buiten je lessen om. Ook voor overige zaken kun je advies vragen, dan zoeken we gezamenlijk naar de hopelijk juiste oplossing.
Geen 100% garantie's maar wel hulp en goede wil en gezelligheid!

Na 5 jaar is erop veler mailverzoek van de leukste extra dingen een download verschenen. Wil je een download van alle tot nu toe verschenen extra 41 lesjes/programmaatjes/onderdelen, dan betaal je eenmalig € 17,50. Hiervoor krijg je dan ook zolang als je op de maillist aanwezig bent
de ondersteuning bij vragen over deze zaken.

 

Opgave via email hieronder.

Katmeisje.

 

Email