Huiswerk en Examens

 

 

Leuk dat je een cursus wilt/of bent gaan volgen. Veelal behoor je tot de volwassenen, en denk je misschien,....huiswerk...?!?

Bij deze lessen zitten inderdaad huiswerk opdrachten. Vaak vraag ik je ook om iets te wijzigen of opnieuw te doen....daarmee leer ik je hoe iets werkt, of corrigeer ik iets wat fout is gegaan. Je bent het niet verplicht, net zo min als plaats nemen in de algemene huiswerk groep. Je mag natuurlijk ook individueel werken.

Ik adviseer altijd om de les te volgen en daarná pas zelf uit te proberen, om het in je vingers te krijgen en om je de juiste methode aan te leren. Wat je er daarna mee doet, is wat je zelf prettig vindt!

De examens zijn een herhaling van wat je hebt geleerd in de lessen, daarop zijn de opdrachten speciaal gefocust. Ook hier ben je niet verplicht om het te maken. Het is wel zo leuk om het wel te doen, want je leert er altijd weer iets van!

Het huiswerk wordt nagekeken door mijzelf. Soms geven ook medecursisten een antwoord of kijken met je mee als je huiswerk instuurt. Dat zorgt weer voor inspiratie en oplossingen en goede ideëen.

Ik kijk na in de ochtenduren tussen ongeveer 09.00 en 12.00 , tenzij anders is gemaild. In het weekend ben ik vrij, en in de vakanties ook, ik houd over het algemeen de schoolvakanties landelijk-zuid aan.

Voor alle duidelijkheid, ik ben NIET officieel gecertificeerd en kan alleen een certificaat afgeven dat je voor jezelf iets hebt "verdient". Daarom kan ik ook niets verplichtten, maar dat wil ik ook niet. Op deze manier heb ook ik wat meer vrijheid om de lessen op mijn manier te kunnen doen en om er mee te werken.

Ik ben WEL een officiëel bedrijf met een KVK nummer. Dit omdat ik daarmee duidelijk wil maken dat het geen zwart werken is.

 

Opgave/vragen via email hieronder.

Katmeisje.

 

Email