Begeleiding

 

Behalve mijzelf heb je ook te maken met Hennie, zij is ook een volwaardige juf inmiddels. Zij heeft haar eigen website met lesvoorbeelden, die ze je geeft als je haar daarom vraagt ( zie linken).

 

Het huiswerk wordt ALTIJD nagekeken door mijzelf en door Hennie, zij is ook een juf in deze groep. Zij heeft alle ervaring en is al een paar jaar bij mij. Wij werken in overleg, en controleren in overleg, maar als het nodig is neem ik de eindbeslissing. Je kunt altijd werken op je eigen tempo, langzaam of snel, en je kunt insturen wat en hoeveel je wilt.

Juffen is een strenge benaming, maar we werken op basis van voornamen hoor, maar dan weet je wel waar je aan toe bent.

We kijken na in de ochtenduren van ongeveer 09.00 tot 12.00 ongeveer, tenzij anders is gemaild. In het weekend zijn wij vrij, en in de vakanties ook, we houden over het algemeen de schoolvakanties landelijk aan.

Examens worden altijd nagekeken door beiden, maar uiteindelijk beoordeeld door Katmeisje. Of je nu individueel werkt, of via de groep, dat maakt niets uit.

Je kunt kiezen voor zelf leren en werken en alleen bij vragen insturen,..of via de huiswerkgroep.

Kom je er nu niet uit,...dan is er de mogelijkheid tot het maken van een belafspraak op een bepaalde tijd, en helpen we je op die manier stap voor stap, 1 van ons heeft daar dan tijd voor vrij gemaakt.

Dat kan op ieder willekeurig tijdstip plaatsvinden, echter wel volgens afspraak.

Je kunt ook met een groepje apart zoals een paar collega's of met een paar vriendinnen. Stuur even een emailtje en overleg wat de mogelijkheden zijn?

Opgeven doen we niet zo snel, helpen doen we wel, graag en uitgebreid! Gewoon,....omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen maken wat hij of zij zou willen leren maken. En DAT kan ;o)

Opgave/vragen via email hieronder.

Katmeisje.

 

Email